O nama

logo3green

 

 

Tvrtka Energo-Pro-Fi d.o.o. osnovana je 2015. godine. Iako kratko na našem tržištu, okosnicu tvrtku čine inženjeri sa dugogodišnjim iskustvom i svim potrebnim ovlaštenjima za područja kojim se bave.

 


Naša djelatnost je projektiranje svih vrsta elektroinstalacija, nadzor nad izvođenjem, energetski pregledi i certificiranje u zgradarstvu, industriji i javnoj rasvjeti. Nudimo usluge vještačenja iz područja elektrotehnike, kao i usluge koordinatora I i II iz područja zaštite na radu..

 

Najveću snagu tvrtke predstavlja tim  visokomotiviranih, stručnih, iskusnih i kreativnih djelatnika. Naša prednost je što potičemo i ulažemo u stalni profesionalni razvoj svojih zaposlenika, što nam omogućava fleksibilnost i daje prednost u praćenju i implementiranju novih znanja u područjima kojima se bavimo.

 

Članovi smo Hrvatske komore inženjera elektrotehnike (HKIE), Hrvatskog društva za rasvjetu (HDR), KNX udruženja (KNX partner), Hrvatske udruge energetskih certifikatora (HUEC), te imenovani sudski vještaci za elektrotehniku pri Županijskom Sudu u Zagrebu.

 

Naše iskustvo je stečeno dugogodišnjim radom u brojnim projektima za  domaće i strane klijente.

 

Poslovna politika tvrtke je stalno unaprjeđivanje kvalitete u svim segmentima kojim se bavimo. Kako je osiguravanje održivog razvoja i zaštite okoliša danas postao imperativ svakog poslovnog djelovanja, naša tvrtka promovira energetsku učinkovitosti u svakom području našeg djelovanja.

 

Naša misija su suvremeni, pouzdani, energetsko učinkoviti projekti koji vode računa o svim željama i potrebama investitora.

 

Naš konačni cilj je postati zajednica znanja, koja će imati rješenje za svaki Vaš problem iz područja kojim se bavimo.

 

Jamčimo Vam da ćemo svojim znanjem, savjetima, rješenjima i zalaganjem pomoći u realizaciji Vaših ideja, potreba i želja, u bilo kojem području našeg djelovanja.


 

Pravni podaci:

 

ENERGO-PRO-FI d.o.o.

M:+385 98 13 888 46  –  E: info@energoprofi.hr   –   W: www.energoprofi.hr

Sjedište: Žuti jarak 1, 10040 Zagreb

OIB: 46559385547 –  MB: 04406788

IBAN: HR0923600001102488628, ZABA

Registrirano na trgovačkom sudu u Zagrebu. Temeljni kapital 20.000,00 kuna uplačen u cijelosti.

 

Uprava:

Igor Fink, struč.spec.ing.el.

Direktor

Ovlašteni inženjer elektrotehnike

Ovlašteni energetski certifikator

Sudski vještak za elektrotehniku